سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سایت خبری اخبار خودرو
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 26
کل بازدید : 70359
کل یادداشتها ها : 185

< 1 2 3
نوشته شده در تاریخ 94/5/3 ساعت 1:43 ع توسط سایت خبری اخبار خودرو


 اخبار خودرو ، شرکت خودروسازی رنو درمذاکراتی که با یکی از شرکت های خودروسازی ایران انجام داده به توافق اولیه رسیده و در حال برنامه‌ریزی است تا نسخه‌ای از کوئید مینی کراس‌اور را که در کشور هند تولید می کند، به بازار ایران معرفی کند.

کمتر از یک هفته بعد از سفر هیات 60 نفره آلمانی به ایران و مذاکره  نمایندگان فولکس و دایمر برای ورود به بازار ایران،گفت وگوی تلفنی فرانسوا اولاند رییس جمهور فرانسه با حسن روحانی،فرانسوی ها حالا مصمم تر سایر رقبا با تمام قوا برای بازار ایران برنامه ریزی می کنند.

البته خبرهای غیر رسمی نیز حاکی است که مذاکرات اولیه شرکت رنو با یکی از شرکت های خودروساز ایرانی ،به نتیجه رسیده است.

چندی پیش جرارد دتوربت معاون نیسان-رنو در این رابطه به رویترز گفته بود:”خودرویی که برای بازار ایران در نظر گرفته شده، توجه شرکای ایرانی را به خود جلب کرده،زیرا این نوع خودرو مطابقت زیادی با بازارایران دارد.” او در عین حال گفه بود که  ما این خودرو را برای مردم ایران ارائه کردیم و آنها هم علاقه خود را نشان دادند. ولی طبیعتا” بین علاقه‌مند بودن و تصمیم به خرید، اندکی فاصله وجود خواهد داشت.”

دتوربت گفته بود:”شرکت رنو به جز این خودرو هنوز هیچ تصمیمی برای مدل‌های جدید برای بازار ایران و یا اینکه این خودروها در کجا مونتاژ شوند، نگرفته  است.” او ابراز امیدواری کرده که تهیه برنامه ورود به بازار ایران بیش از یک یا دو ماه طول بکشد.

پس از انتشار خبر توافق ایران با قدرت‌های جهانی، خودروسازان اروپایی تکاپوی زیادی برای بازسازی حضور خود در ایران نشان داده‌اند. در این میان، خودروسازان فرانسوی رنو و پژو-سیتروئن به منظور دفاع از جایگاه قدرتمندی که قبل از سال 2011 در بازار ایران داشته‌اند، بیش از همه تلاش می کنند.آنها البته می دانند که در بازار رقابتی جدید باید گزینه‌های تاریخ‌گذشته کنونی خود را ارتقا دهند،چه آنکه بازار ایران،بازاری پویاست و سلایق درحال تغییر است.

خودروساز رنو به این نتیجه رسیده که فروش نسل اول رنو لوگان در ایران رفته‌رفته تحلیل رفته و بر این اساس، تصمیم دارد با کوئید فعالیت اقتصادی جدید خود را در ایران شروع کند.

گفتنی است طراحی رنو کوئید براساس پلتفرم جدید CMF-A صورت‌ گرفته‌ ؛ پلتفرمی که قرار است در برخی مدل‌های آینده استفاده شود و رنو-نیسان تلاش دارد درصورت بستن قراردادی با یکی از شرکت های بزرگ خودروسازی ایرانی تولید این خودرو را در ایران آغاز کند.

هرچند هیچ چیز هنوز نهایی نیست؛اما گویا فرانسوی ها به دنبال احیای قرارداد سال 83 خود با ایران که منجر به تولید تندر90 شد،هستند.



  



نوشته شده در تاریخ 94/5/3 ساعت 11:41 ص توسط سایت خبری اخبار خودرو


به گزارش اخبار خودرو ، کرمان موتور درطرح فروش  نیمه اول مردادماه جک J5  اتوماتیک را در اقساط 12,24و36 ماهه به فروش می رساند .

زمان تحویل این خودرو ها بهمن 1394 می باشد .سند خودرو تا پایان اقساط در رهن شرکت باقی خواهد ماند و تنها با تسویه حساب نهائی سند خودرو آزاد خواهد شد.

تاریخ پرداخت اولین قسط یک ماه پس ازتحویل خودرو می باشد.خودروها بدون بیمه بدنه واگذار نمیگردند و هزینه ان هنگام دعوتنامه محاسبه و به مبلغ اقساط اضافه میگردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.



  



نوشته شده در تاریخ 94/5/3 ساعت 11:41 ص توسط سایت خبری اخبار خودرو


 اخبار خودرو  ،به دنبال توافق هسته‌ای و دستپاچگی شرکت‌های اروپایی برای بازگشت به بازار ایران، وال استریت ژورنال به نقل از یک مدیر پارس‌ خودرو نوشت، رنو در حال مذاکره با این شرکت برای خرید بخشی از سهام آن است.

ناصر آقامحمدی مدیرعامل شرکت پارس خودرو در این‌باره گفت، این گروه فرانسوی در حال مذاکره برای خرید کمتر از نیمی از سهام پارس خودرو هستند.

وی توضیح داد، رنو همچنین مذاکراتی برای خرید زیرساخت‌ها نظیر تاسیسات خودروسازی متعلق به شرکت مادر پارس خودرو یعنی گروه خودروسازی سایپا نیز در حال انجام است.

سخنگوی رنو در پاریس از اظهارنظر در این مورد خودداری کرد.

بر اساس این گزارش، این خودروساز فرانسوی تمایل دارد تا ساخت و فروش خودرو در ایران با همکاری ایران‌ خودرو و پارس‌ خودرو را از سر بگیرد و موقعیت چشمگیری در بازار ایران دست و پا کند.

به دنبال توافق هسته‌ای و چشم‌انداز احتمال برداشته شدن تحریم‌ها، شرکت‌های اروپایی که خودخواسته از بازار 80 میلیونی ایران دور ماندند، در تلاشند تا سهم بیشتری از این بازار کسب کنند و در این رابطه مقامات ارشد اروپایی روانه ایران شده‌اند.

پس از سفر وزیر اقتصاد آلمان بلافاصله پس از اعلام جمع‌بندی هسته‌ای، لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه شنبه و چهارشنبه این هفته به تهران خواهند آمد.

فرانسه همواره در طول مذاکرات هسته‌ای ، یکی از سرسخت‌ترین مواضع را اتخاذ کرده بود.

پائولو جنتیلونی وزیر خارجه ایتالیا روزهای 4 و 5 اوت (13 و 14 مرداد) و هینز فیشر رئیس‌جمهور اتریش به همراه وزیر خارجه این کشور روزهای 7 تا 9 سپتامبر (16 تا 18 شهریور) برای دیدار با مقامات ایران به تهران سفر خواهند کرد.



  



نوشته شده در تاریخ 94/5/3 ساعت 11:40 ص توسط سایت خبری اخبار خودرو


اخبار خودرو -تجربه سالیان عمر، این نکته را به انسان یادآور می‌شود که چنانچه صنعتگر و یا سازنده‌ای ولو کم‌تجربه، گام در مسیر توسعه و پیشرفت نهاد و در پی آن عیوب محصولاتش را هم برطرف نمود، می‌توان به او اطمینان کرد. این امر همچنین بدان معناست که سازنده مذکور، هدف دارد، برنامه دارد و آینده‌نگری و برنامه‌ریزی را سیره عمل خود ساخته و صدالبته در پی ارضای خاطر مشتریان خویش است؛ بی‌شک کمپانی لیفان را می‌توان مصداق این امر دانست، شرکتی که امروزش بهتر از دیروزش است و بی‌شک فردایش به از امروز.

lifan badge
لیفان، یک شرکت خصوصی چینی است که در سال 1992 میلادی و توسط شخصی به نام ین مین شانگ (YIN MINGSHAN) بنا نهاده شد. محل احداث آن نیز منطقه‌ای به نام چونگ کینگ (CHONGQING) می‌باشد که در جنوب شرقی چین قرار دارد. مین شانگ، فعالیتش را با یک تعمیرگاه نسبتاً کوچک موتورسیکلت آغاز نمود که در بدو امر، تعداد کارکنانش تنها 9 تن بود؛ اما بعد از دو دهه، آن‌چنان دامنه کارش بالا گرفت که این تعداد از 13 هزار تن نیز فراتر رفت و پس از طی 17 سال هم نامش در ردیف 5 کمپانی بزرگ موتورسیکلت‌ساز چین جای گرفت. شرح حال مینگ شان شباهت بسیاری به بنیان‌گذار شرکت هوندا یعنی سوئیشیرو (هوندا) دارد. وی نیز کارش را با ساخت و تعمیرات موتورسیکلت آغاز نمود و پس از طی چند دهه وارد عرصه خودروسازی گردید. البته شباهت دردساز دیگری هم در این بین وجود دارد و آن‌هم مربوط به نام‌گذاری موتورسیکلت‌های این شرکت است. نام اولیه شرکت لیفان در بدو شروع بدین‌صورت بود:
“Chongqing Hongda Auto Fittings Research Centre”
این نام در سال 1997 میلادی به لیفان تغییر یافت. از همان آغاز نیز، موتورسیکلت‌های ساخت این شرکت با نام “HONGDA” روانه بازار می‌شدند و این وضع تا سال 2004 میلادی ادامه داشت (علیرغم تغییر نام شرکت). از آنجایی که این نام از شباهت‌های بسیاری با نام هوندای ژاپن برخوردار بود، این شرکت بابت این قضیه، از لیفان نزد دادگاه‌های چین شکایت نمود و در نهایت هم قضات دادگاه پس از شور و بررسی بسیار، حق را به شرکت هوندا دادند و لیفان را به پرداخت غرامتی معادل 1.47 میلیون یوآن محکوم نمودند. بگذریم!

LIFAN KP150

LIFAN LF250 cruiser

Lifan 320
نخستین کارخانه مونتاژ لیفان در خارج از مرزهای چین، در سال 1999 میلادی و در کشور ویتنام پا به عرصه وجود نهاد. این مجموعه به تولید موتورسیکلت و قطعات آن می‌پردازد و در چند سال اخیر، سواری‌های لیفان را هم به مجموعه تولیدات خود اضافه نموده است. ناگفته نماند که به علت درآمد سرانه پایین ویتنام، هنوز هم موتورسیکلت نقش اساسی را در حمل‌ونقل و جابه‌جایی مسافر در این کشور ایفاء می‌کند. در سال 2003 میلادی، این شرکت ساخت اتوبوس را آغاز نمود و در اواخر سال 2005 میلادی، نخستین خودروی سواری این شرکت به نام لیفان 520 روانه بازارهای جهانی گردید. این خودرو در کشور ما نیز مونتاژ می‌شد که بعدها جای خود را به سدان 620 داد. نخستین خودروی کراس‌اوور این شرکت نیز مدل X60 می‌باشد که خودرویی کاملاً نام‌آشنا برای هم‌وطنانمان است.

Lifan X60 AT

Lifan 620
درزمینه? صادرات هم این شرکت تاکنون توانسته در 51 کشور دنیا محصولاتش را به فروش رساند و نکته جالب هم اینجاست که از سال 2001 میلادی تا به امروز، موتورسیکلت‌های این شرکت در کشور ژاپن هم فروخته شده و از سال 2003 میلادی نیز مجوز صادرات به 18 کشور اروپایی را هم اخذ نموده‌اند. این شرکت از نظر صادرات خودرو هم رشد بسیاری را شاهد بوده است، به‌طوری‌که حجم این صادرات از 4/990 دستگاه در سال 2007 میلادی به 60,000 دستگاه در سال 2013 میلادی افزایش یافته است. شاید در یک نگاه، این عدد چندان چشمگیر نباشد ولی این نکته را هم نباید از یاد برد که هیچ‌گاه مجموع صادرات خودروسازان وطنی‌مان در بهترین شرایط نیز به این رقم نزدیک نشده است. هم‌اکنون، مهم‌ترین بازارهای صادراتی خودروهای لیفان را کشورهایی همچون برزیل، شیلی، روسیه، جمهوری آذربایجان، اتیوپی، ایران و عراق و… تشکیل می‌دهند.

Lifan 720

Lifan 530

lifan 820

Lifan 630
در حال حاضر ارزش‌های محوری شرکت لیفان بر سه رکن قرار دارد: نوآوری، صادرات و شهرت نیک. به همین سبب هم است که به مسئله تحقیق و توسعه به‌عنوان عامل کلیدی رشد و سودآوری نگریسته می‌شود و در این راستا نیز، لیفان یک مرکز پژوهشی پیشرفته، با صرف هزینه‌ای معادل 200 میلیون یوآن بنیان‌گذاری نموده است که در آن تمامی امور مربوط به یک خودرو اعم از طراحی بدنه، پیشرانه، شاسی و آنالیز صدا و لرزش و… انجام می‌گیرد. همچنین در این مجموعه، پیش از ارائه هر خودروی جدیدی به بازار، حداقل 16 تست حرفه‌ای بر روی تمامی اجزای آن صورت می‌پذیرد. از جدیدترین دستاوردهای این موسسه را هم می‌توان توسعه و تکوین پیشرانه‌های 2.4 لیتری، برشمرد. علاوه بر آن، کار پیوسته و مداوم در جهت ارائه خودروهای برقی را هم باید به سلسله فعالیت‌های این مرکز اضافه نمود. نخستین محصول از این نوع نیز لیفان 620 با پیشرانه الکتریکی است.

Lifan X50
در حال حاضر، عمده تولیدات شرکت لیفان شامل را مدل‌هایی همچون 320،330،520i و 530،620،630،720،820 و کراس‌اوورهای X50 و X60 دربر می‌گیرد. همچنین قرار است که در آینده‌ای نزدیک، مدل‌های همچون X40،X70 و X80 هم به این لیست اضافه شوند.

Lifan X70 SUV

Lifan X40

Lifan X80
در مجموع این کمپانی توانسته در سال 2013 میلادی، تعداد 370,800 دستگاه خودرو، 1,488,900 دستگاه موتورسیکلت و همچنین 3,563,100 عدد پیشرانه را تولید نماید که درآمدی معادل 26 میلیارد یوآن را نصیب آن نموده است.



  



نوشته شده در تاریخ 94/5/1 ساعت 2:14 ع توسط سایت خبری اخبار خودرو


اخبار خودرو -هنگامی‌که یک خودروساز از نسخه به‌روزرسانی شده? سوپر سدان الکتریکی 691 اسبی، دو موتوره و AWD خود با 71 اسب‌بخار قدرت بیشتر و یک حالت رانندگی جدید به نام لدیکرس (Ludicrous mode) رونمایی کند سخن گفتن از سایر اخبار و اطلاعیه‌های این شرکت که به طور همزمان با این خبر منتشر شده کار دشواری است. بله، درست است ما در مورد شرکت تسلا موتورز صحبت می‌کنیم که این روزها یک بمب 762 اسب‌بخاری را به میدان فرستاده و علاوه بر آن خبر از یک مدل S جدید به نام 70 (نسخه? 2WD با چرخ‌های متحرک عقب از مدل AWD یا تمام چرخ متحرک 70D)، یک مجموعه سفارشی باتری 90 کیلو وات ساعتی (5 کیلو وات ساعت بیشتر از پرظرفیت‌ترین باتری فعلی تسلا یعنی باتری 85-kWh) برای مدل S تیپ 85، زمان‌بندی تولید و عرضه دو مدل بعدی و یک حالت رانندگی دیگر به نام Plaid (به معنی شطرنجی) برای مدل سوم و جدید این شرکت داده است.

race-tesla-model-s
تسلا مدل S تیپ 70:
بله، ما می‌دانیم شما اطلاعات و جزئیات مدل S 762 اسب‌بخاری را می‌خواهید ولی مدل جدید و چرخ متحرک عقب 70 نیز به همان اندازه مهم است. دلیلش این است که حتی با وجود ادامه روند صعودی فروش مدل S، تسلا تصمیم گرفته است که یک مدل پایه? ارزان‌تر و مقرون‌به‌صرفه تر جدید از این خودرو در جایگاهی پایین‌تر از تیپ 70D که اخیراً معرفی شده بود را به بازار عرضه کند. تیپ 70D نسخه‌ای AWD از تسلا مدل S با مجموعه? باتری 70 کیلو وات ساعتی است که چندی قبل به‌عنوان تیپ پایه جایگزین تیپ 60 شده بود و با وجود این‌که اضافه شدن الکتروموتور برای چرخ‌های جلو، قدرت 514 اسب‌بخاری و کمی بهبود در برد خودرو (384 کیلومتر) همگی تغییرات و به‌روزرسانی‌ های مفید و ارزشمندی به حساب می‌آیند ولی تمام این تغییرات باعث افزایش 5000 دلاری قیمت این خودرو شده بود. اکنون مدل RWD و 328 اسبی 70 را فقط با 70000 دلار می‌توان خرید درحالی‌که بردی معادل 368 کیلومتر دارد و این یعنی 6200 دلار کمتر از تیپ 70D و حتی 1200 دلار کمتر از مدل قدیمی 60.

Tesla-Model-S
آپشن باتری 90-kWh:
امروز اگر شما بیشترین برد رانندگی را در محصولات تسلا بخواهید باید مدل S تیپ 85 را انتخاب کنید که باتری 85 کیلو وات ساعتی آن مطابق اعلام EPA بردی معادل 424 کیلومتر را فراهم می‌کند. به گفته تسلا مدل جدید 90D بدون برخورداری از پکیج پرفورمنس (یک 85D به اضافه 3000 دلار هزینه ارتقای باتری به گونه 90-kWh) و با 417 اسب‌بخار قدرت می‌تواند بردی معادل 432 کیلومتر کسب کند. این شرکت ادعا می‌کند که در دنیای واقعی و در سرعت ثابت 105 کیلومتر در ساعت این مدل می‌تواند به 480 کیلومتر برد دست پیدا کند که بسیار قابل ملاحظه است. البته مالکان فعلی تیپ P85D نیز فراموش نشده‌اند و آن‌ها نیز می‌توانند این باتری را با همین قیمت بر روی خودروی خود نصب کنند. اگرچه ایلان ماسک مدیرعامل شرکت تسلا می‌گوید: آن‌ها شاید برحسب استفاده‌ای که از خودرویشان دارند همین مقدار برد فعلی جوابگوی نیازشان باشد که در این صورت بهتر است تا زمانی که ما یک باتری قوی‌تر را معرفی کنیم صبر کنند. به‌هرحال اگر آن‌ها تصمیم به ارتقای خودروی خود بگیرند یک برد 405 کیلومتری و قدرتی مبهوت‌کننده معادل 762 اسب‌بخار نصیبشان خواهد شد.

Tesla-Model-S
حالت رانندگی Ludicrous:
در مدل P85D دو حالت رانندگی قابل انتخاب بود: حالت اسپرت که در این حالت شما قدرت کمتری را در اختیار داشتید ولی به دلیل مصرف انرژی کمتر مسافت بیشتری را با هر بار شارژ می‌توانستید طی کنید و حالت دیگر حالت اینسین (Insane) به معنای دیوانه و مجنون بود که حداکثر عملکرد را فراهم می‌آورد و در این حالت شما می‌توانستید از 0 تا 97 کیلومتر در ساعت را در 3.1 ثانیه طی کنید. اکنون حالت رانندگی جدیدی معرفی شده که یک پله بالاتر است و توسط آن می‌توانید حتی شتاب گیری سریع‌تری را نسبت به حالت اینسین تجربه کنید. این حالت رانندگی جدید لدیکرس به معنای مضحک نام‌گذاری شده است. (تسلا این اسامی عجیب را از فیلم سینمایی Spaceballs انتخاب کرده است.) این عملکرد قوی‌تر در حالت لدیکرس به یمن استفاده از یک فیوز باتری جدید به دست آمده است. فیوز مورد استفاده در باتری P85D زمانی که جریانی با آمپر بالا از آن عبور کند دچار ذوب‌شدگی می‌شود. این پدیده باعث ایجاد تنگنا و محدودیت در عملکرد بالای این خودرو در هنگام شتاب گیری 3.1 ثانیه‌ای می‌شود. (لازم به ذکر است که در بررسی ما بهترین زمان 0-97 کیلومتر در ساعت 3.3 ثانیه به دست آمد.) بنابراین تسلا با طراحی و ساخت یک فیوز جدید که می‌تواند 1500 آمپر را (در برابر 1300 آمپر فیوز قبلی) تحمل کند شرایط را برای دسترسی به یک شتاب بهتر فراهم کرده است. به گفته تسلا این اتفاق سبب می‌شود که زمان شتاب گیری از 0-97 کیلومتر در ساعت در مدل جدید P90D به فقط 2.8 ثانیه کاهش یابد و برای پیمودن مسافت 400 متر نیز به 10.9 ثانیه زمان نیاز خواهد بود.
البته حالت لدیکرس چندان ارزان تمام نمی‌شود به‌طوری‌که این آپشن در مدل جدید P90D هزینه‌ای معادل 10000 دلار خواهد داشت، هرچند صاحبان کنونی P85D می‌توانند تا 6 ماه دیگر با پرداخت 5000 دلار به اضافه هزینه نصب در نمایندگی‌های تسلا این ویژگی را در خودروی خود داشته باشند اما پس از آن این سیستم فقط به‌صورت آپشن کارخانه‌ای و برای مدل جدید P90D در دسترس خواهد بود. مدل جدید P90D قبل از اعطای مشوق‌های دولتی قیمتی معادل 119200 دلار خواهد داشت. این قیمت شامل 106200 دلار برای مدل P85D به‌علاوه 3000 دلار برای باتری 90-kWh و 10000 دلار دیگر برای حالت رانندگی لدیکرس (و تعویض فیوز باتری) خواهد بود.

Tesla-Model-S
حالت رانندگی Maximum Plaid:
احتمالاً حالتی دیوانه‌وار‌تر از لدیکرس قرار است معرفی شود. تسلا همچنین وعده داده که نسل بعدی مدل رودستر تا چهار سال آینده آن هم با حالت رانندگی Maximum Plaid معرفی خواهد شد.

Tesla-Model-S

Tesla-Model-S

Tesla-Model-S
مدل X و مدل 3 همچنان در راه‌اند:
به گفته تسلا تأخیر طولانی در روند پروژه خودروی کراس‌اوور این شرکت یعنی مدل X به سرانجام رسیده است و تحویل این خودرو تا 2 ماه آینده آغاز می‌شود. به همین صورت تسلا سال 2017 را برای عرضه گونه کوچک‌تر و مقرون‌به‌صرفه تر مدل 3 تحت عنوان مدل 2018 به بازار وعده داده است.

Tesla Model-X



  





طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ